Top/GemeenteBelangen bracht werkbezoek aan Vervaet Biervliet!


Top/GemeenteBelangen bracht werkbezoek aan Vervaet Biervliet!

Op 24 juni 2023 heeft Top/GemeenteBelangen een inspirerend werkbezoek gebracht aan Vervaet Biervliet. We werden hartelijk ontvangen en kregen een boeiende uitleg over het ontstaan en de indrukwekkende groei van dit bedrijf.

Tijdens ons bezoek werden we meegenomen op een uitgebreide rondleiding door de faciliteiten van Vervaet Biervliet. Het was indrukwekkend om te zien hoe dit bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een ware marktleider in hun branche. De passie, toewijding en innovatie die we hebben waargenomen, zijn werkelijk bewonderenswaardig.

We willen Vervaet Biervliet hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid en de warme ontvangst. Het was een waar genoegen om meer te leren over hun bedrijf en de bijdrage die ze leveren aan de lokale economie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen