4 mei Dodenherdenking Sas van Gent


4 mei Dodenherdenking Sas van Gent

Vanavond werd er in MFC de Statie in Sas van Gent stilgestaan bij burgers en militairen die in oorlogen zijn omgekomen sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Na de laatste tonen van de Last Post was er om 20.00 uur twee minuten stilte, om de oorlogsslachtoffers te herdenken. Na het zingen van 2 strofen van het Wilhelmus en het voorlezen van de namen van de oorlogsslachtoffers hield wethouder Frank van Hulle, namens het gemeentebestuur Terneuzen een toespraak.
Tot slot volgde de kranslegging met defilé bij het gedenkboek doorwethouder F. van Hulle, de bond van wapenbroeders en de overige aanwezigen. De muzikale begeleiding werd verzorgd door het Cuyperskoor en Harmonie de Vereenigde Vrienden.
We herdenken om nooit te vergeten.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen