Tour Circulair


Tour Circulair

Tour Circulair op uitnodiging van Modulo Milieustraten.
Gisteren 27 maart, is een groep van 62 deelnemers waaronder wethouders, raadsleden en fractievolgers van de gemeente Terneuzen op werkbezoek geweest naar grondstoffencentrum Saver in Roosendaal en Ecopark Groot Ammers. Via Kringloopplein Nieuw Lekkerland ging het naar het Ecopark in Groot Ammers. Daarna ging men naar het Ecopark Waardlanden waar een presentaties en rondleiding werd gegeven.
De Milieustraten hebben tevens een kringloopwinkel met afdelingen zoals een Repair winkel, houtbewerking ( oud hout) waardoor alles zoveel mogelijk een nieuw leven krijgt middels een demontage hal. De afdelingen worden Circulair Ambacht Centrum genoemd. Door een goede samenwerking tussen gemeente, Milieu straat en kringloopwinkel wordt de afvalberg verkleind en de kosten verlaagd.
Kortom een mooie dag, met het brengen van afval terug op de markt als thema. Zeer toekomst gericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen