Startschot voor de verlenging van de Laan van Othene in Terneuzen


Startschot voor de verlenging van de Laan van Othene in Terneuzen

Op donderdag 9 maart 2023 gaven wethouder Frank van Hulle en wethouder Jeroen de Buck van de gemeente Terneuzen samen met gedeputeerde Harry van der Maas van de Provincie Zeeland het startschot voor de verlenging van de Laan van Othene in Terneuzen. Door een nieuwe route aan te leggen tussen de wijk Othene en de Terneuzensestraat  zal de wijk vanaf 2024 beter ontsloten worden.

Wethouder Frank van Hulle van ruimtelijke ontwikkeling en wonen: “Doordat de wijk Othene nog steeds in ontwikkeling is, is de nieuwe ontsluiting aan de zuidkant zeer gewenst. We zijn verheugd dat we nu aan de slag kunnen met de aanleg.”

Wethouder Jeroen de Buck van verkeer: “We kunnen starten met de verlenging van de Laan van Othene. De tweede aansluiting om het verkeer uit de wijk op een veilige en vlotte manier te kunnen ontsluiten, is nodig. Met deze nieuwe route krijgt de verkeersveiligheid en doorstroming in de hele kern Terneuzen een impuls, omdat verkeer niet meer allemaal via dezelfde weg door de stad moet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen