‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’


‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’

Basisschool De Statie in Sas van Gent is de winnaar van de actie ‘een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’ in de provincie Zeeland. Het ANWB Verkeersplein werd dinsdag feestelijk geopend in aanwezigheid van Wethouder Jeroen de Buck.
Volgens de ANWB zijn kinderen extra kwetsbaar in het verkeer. Daarom moeten kinderen goed leren fietsen. En in de praktijk betekent dat heel veel meters maken. Om kinderen van groep 1 t/m groep 8 veilig te laten oefenen, heeft de ANWB een verkeersplein ontwikkeld. Dan kunnen ze onder begeleiding van hun leerkracht ervaring opdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen