Het eerste exemplaar van het boek “Wij zijn samen onderweg” overhandigd aan wethouder Frank van Hulle


Het eerste exemplaar van het boek “Wij zijn samen onderweg” overhandigd aan wethouder Frank van Hulle

Op zaterdagmiddag 11 juni 2022 is in de Cuyperskerk te Sas van Gent het eerste exemplaar van het boek “Wij zijn samen onderweg” door de voorzitter van de Heemkundige Kring Co Vercouteren overhandigd aan wethouder Frank van Hulle.
Het boek is geschreven door Theo Sarneel en beschrijft het leven van kapelaan Leo Testers. Deze vooruitstrevende kapelaan zorgde met zijn jongerenmissen in de jaren zestig van de vorige eeuw voor stampvolle kerken. “Wij zijn samen onderweg” was tevens de titel van het openingslied wat gezongen werd tijdens de jongerenmissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen