Kieslijst 2022

TOP Gemeente Belangen - Frank van Hulle blog website

Kieslijst 2022

TOP/Gemeentebelangen gaat de verkiezingen in met een lijst van 30 kandidaat volksvertegenwoordigers, dat maakt het bestuur deze week bekend. Bij de samenstelling van de lijst is gekoerst op stabiliteit, vernieuwing en diversiteit. In de huidige samenleving is volgens het bestuur meer dan ooit behoefte aan houvast van vertrouwde kandidaten, verankering van een zo breed mogelijke vertegenwoordiging uit de bevolking gecombineerd met nieuwe inzichten en gezichten.

De kieslijst voor de komende verkiezingen bestaat naast vertrouwde gezichten zoals lijsttrekker en wethouder Frank van Hulle, wethouder Frank Deij, Fractievoorzitter Jos Verdurmen  en raadsleden Marijke Hemelsoet, Dick Oggel, Yeter Erbisim en fractievolger Bram Stoffels ook uit veel nieuwe gezichten die voor de partij geen onbekenden zijn en al enige tijd meedraaien om kennis te maken met het werk als Raadslid. Raadslid Giel van Boom, nestor van de gemeenteraad, is op eigen verzoek lijstduwer. Raadslid Peter Snoodijk keert op eigen verzoek niet terug op de kieslijst van 2022. Peter is bijna 24 jaar raadslid, eerst in de gemeente Axel en sinds de herindeling in de gemeente Terneuzen.

Kieslijst 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen