Voordracht lijsttrekker verkiezingen 2022

TOP Gemeente Belangen - Frank van Hulle blog website

Voordracht lijsttrekker verkiezingen 2022

Wethouder Frank van Hulle (TOP/Gemeentebelangen) is deze week door het bestuur van TOP/Gemeentebelangen opnieuw voorgedragen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Met de voordracht van Frank van Hulle als lijsttrekker kiest TOP/Gemeentebelangen voor de 5e keer voor een vertrouwd gezicht als lijsttrekker.

Frank van Hulle is sinds 2006 wethouder. In deze periode beheert hij de portefeuille Volkshuisvesting, Ruimtelijke ordening, Financiën, Gronden en de participatiewet.

Partijvoorzitter Guus Baert: “Frank is al jaren een stabiel en vertrouwd gezicht binnen onze partij en de gemeente, we zijn Frank dan ook dankbaar dat hij voor de 5e maal de taak van lijsttrekker op zich wil nemen. Als wethouder Financiën heeft Frank een belangrijke stempel gedrukt op de stabiele en gezonde financiële positie van de gemeente.”

Tijdens de algemene partijvergadering, welke in het najaar zal plaatsvinden, nemen de leden van de partij het definitieve besluit voor het lijsttrekkerschap. Samen met de beoogd lijsttrekker zal het bestuur werken aan de opbouw van de volledige kieslijst passend bij de lokale kernwaarden van de partij.

TOP Gemeente Belangen - Frank van Hulle blog website
TOP Gemeente Belangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen