Westdorpe trekt aan de bel!

Voorbeeld vernieling Westdorpe

Westdorpe trekt aan de bel!

De inwoners van Westdorpe trekken aan de bel. TOP/Gemeenteblangen heeft vragen van inwoners van Westdorpe gekregen om de vrachtverkeer problemen in de kern aan te pakken. Nog te vaak komt het voor dat bestemmingsverkeer voor de Axelse Vlakte midden in Westdorpe terecht komt. Dit lijdt tot gevaarlijke situaties en vernielingen van bestrating en groenstroken. Marijke Hemelsoet en Jos Verdurmen hebben aan het college van B&W vragen gesteld en voorbeelden van oplossingen gegeven zoals de gemeente Hulst heeft ingesteld in bijvoorbeeld Vogelwaarde.

Ook met het oog op de bouw van het zonnepark in Sas Van Gent vragen Hemelsoet en Verdurmen aandacht voor de situatie in andere kernen. Het is beter om dit nu al te voorkomen dan later op te lossen zeggen ze.

Voorbeeld bord Vogelwaarde
Jos Verdurmen
Voorbeeld vernieling Westdorpe
Inwoner Westdorpe

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen