Frank Deij voorgedragen als nieuwe wethouder


Frank Deij voorgedragen als nieuwe wethouder

Na het onverwachte vertrek van wethouder Paula Stoker ongeveer 2 weken geleden moest TOP/Gemeentebelangen onverhoopt op zoek naar mogelijke vervanging. Na een zorgvuldige zoektocht dragen wij samen met de coalitiepartners Frank Deij. Frank is nu raadslid en was eerder wethouder tijdens de bestuursperiode 2014-2018. In december beslist de gemeenteraad over zijn benoeming.

Portefeuilleverdeling

De nieuwe portefeuilleverdeling is op dit moment nog niet bekend. Na de benoeming van van Frank Deij zal dit met de andere collegeleden uitvoerig worden bespreken. Verschillende onderdelen zullen worden herschikt om zo tot een evenwicht en eerlijke verdeling te komen. Tot de benoeming definitief door de raad is goedgekeurd zullen de overige collegeleden de vrijgekomen taken waarnemen. Frank zal voor ongeveer 0,5 fte het werk al wethouder weer op zich nemen.┬áReactie Frank: “Ik heb andere verplichtingen tegenwoordig. Ik ben met pensioen, ik ben opa en ik heb mijn leven anders ingericht. Ik kan me dus niet voor de volle honderd procent inzetten, maar op deze manier is het prima. Ook omdat het maar voor een korte periode is, een jaar.”

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen