Aftreden wethouder Stoker


Aftreden wethouder Stoker

Op 27 oktober 2020 heeft wethouder Paula Stoker geheel onverwacht haar functie neergelegd als wethouder van de gemeente Terneuzen. De directe oorzaak was een verschil van inzicht met de andere leden van het collega van B&W inzake het salaris van de directeur van welzijnsorganisatie Aan-Z. Als partij vinden wij het erg jammer dat dit besluit genomen is. Paula is een wethouder geweest die zich altijd  met ziel en zaligheid heeft ingezet voor de gemeente. Paula ging geen uitdaging uit de weg. Het vertrek van Paula komt dan voor TOP/Gemeentebelangen ook als een donderslag bij heldere hemel.

Paula: “het verschil van inzicht was niet op te lossen na uitvoerig overleg binnen het college’. Ze betreurt dat ‘de opvattingen zo ver uiteenliepen dat de situatie niet langer werkbaar bleek’ en dat ‘er geen draagvlak was binnen het college om mijn functie als wethouder voort te zetten’.

Als partij zullen wij Paula haar inbreng gaan missen.

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

I accept I decline Privacycentrum Privacy-instellingen