Top Gemeente Belangen

Frankie Pijcke

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Frankie Pijcke geboren en getogen te Sas van Gent, getrouwd en we hebben een zoon, dochter en vier kleinkinderen. Werkzaam als Job-Coach met en voor mensen van alle culturen die Nederland rijk is om in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.

Verder ben ik actief als Bestuurslid mannenkoor Corrente, Vrijwilliger Sas Actief, Vrijwilliger Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent.

Als lid van TOP/Gemeentebelangen volg ik de fractievergaderingen ruim tweeënhalf jaar. Voor de komende gemeentelijke verkiezing van 2018 stel ik mij kandidaat voor TOP/Gemeentebelangen. Voor mij geldt dat ik er moet zijn voor alle 14 kernen van de gemeente om op die manier alle ins en outs te kennen. Als TOP/Gemeentebelangen gaan wij verder met wat we de afgelopen jaren hebben gedaan voor u. Maar dat kan alleen als wij door u gevoed worden met zaken op micro, meso en macro niveau die om een oplossing vragen.

Ten aanzien van mijn mede TOP-pers ben ik bij het publiek minder bekend maar daar mag wat mij betreft verandering in komen bij de volgende verkiezing in maart 2018. 

Dus als u gaat stemmen, stem dan TOP/Gemeentebelangen, Frankie Pijcke, lijst 1 plaats 14.