Top Gemeente Belangen

Frank van Hulle

Mijn naam is Frank van Hulle (1959), getrouwd met Nanda, heb 2 dochters Anouk en Valerie en woonachtig in Sas van Gent. Na de studie Sociale Geografie(Amsterdam) ben ik jaren werkzaam geweest in de automatisering.

Vanaf 1998 was ik raadslid voor Gemeentebelangen Groot Sas, na de herindeling namens Gemeentebelangen Kanaalzone en na 2006 wethouder namens TOP/Gemeentebelangen.
Na een periode van een haperende economie zien we nu dat ontwikkelingen wel van de grond komen. Ook in de nieuwe periode is het een uitdaging om de nu opgestarte projecten af te maken. Ik zou met mijn opgebouwde ervaring wederom een bijdrage willen leveren aan een nieuw college. Want ook na al die jaren blijft wethouder een van de mooiste beroepen. In gezamenlijkheid werken aan de toekomst van onze eigen omgeving.

Als verenigingsman heb ik naast mijn drukke werkzaamheden geprobeerd mijn steentje te blijven bijdragen aan “mijn verenigingen” of dit nu bestuurswerk was, achter de vuilniswagen oud papier op halen, af en toe op de (race-)fiets om een toertochtje te rijden of meelopen tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht. En op het ouwerwetse fietsje naar mijn werk. Solidair met de scholieren tegen de wind in langs het kanaal. Kortom ook als bestuurder "tussen de mensen" blijven staan.

Uiteraard heb ik bij de uitvoering van mijn taken het collegiaal bestuur hoog in het vaandel staan en daarnaast ons uitgangspunt als TOP/Gemeentebelangen “voor alle 14 kernen” steeds proberen uitdragen in de beslissingen die genomen moesten worden.