Top Gemeente Belangen

Dick Oggel

Na een mooie periode als fractievolger van Top/Gemeentebelangen en Bestuurslid wil ik me nu ook weer graag kandidaat stellen als Raadslid namens Top/gemeentebelangen.

Graag wil ik me weer inzetten voor de burgers van Terneuzen in alle 14 kernen.

Als geboren en getogen Axelaar ligt Axel me uiteraard na aan het hart. Binnen onze familie loopt al van oudsher de politiek en maatschappelijke betrokkenheid als een rode draad door de familie. Mijn maatschappelijke en politieke ervaring wil ik graag ten dienste stellen van onze gemeenschap. Het is fijn en geeft voldoening om je in te kunnen zetten voor je naaste. Samen zullen we het moeten doen. Bij Top/Gemeentebelangen heb ik de volle medewerking om me te kunnen ontplooien daar onze partij bestaat uit een diversiteit aan mensen met een groot gezamenlijk belang: Respect voor iedere burger, persoonlijke benadering en door de grote betrokkenheid en politieke ervaring in staat om zaken te laten gebeuren zoals ze moeten gebeuren.

Persoonlijk ben ik iemand die graag verbind om zodoende met andere leden van de Gemeenteraad van Terneuzen te werken aan een mooie Gemeente waar het goed wonen, werken en recreëren is.

Vier jaar lang mocht Top/Gemeentebelangen de leidende factor zijn, weliswaar met vallen en opstaan maar altijd met als doel het belang van de burgers van alle 14 kernen.

Zeker als Raadslid zie ik het als taak en doel het geloof in de politiek vast te houden c.q. terug te brengen in breed verband. Zodoende kunnen we allen, groot en klein, plezierig wonen en werken.